voetbalshirts kopen - Real Madrid 2016-17

30-03-2017 0
Spanje en Frankrijk na het einde van de wedstrijd, Pique publiekelijk gezegd dat ze niet graag de waarden van Real Madrid, die wederom een ​​oorlog van woorden tussen de twee partijen veroorzaakt. Volgens de "Aspen" gemeld dat Real Madrid reageerde op deze, de rechtbank zei dat ze zou de prestatie om terug te vechten Pique gebruiken. goedkope voetbalshirts, nu komen om het te bestellen.
 
"Aspen" in het rapport zei dat de Real Madrid heeft besloten niet verder te gaan met Pique grote gekibbel, noch zal Pique, dan reageren op eventuele opmerkingen over de rug, kiezen in plaats daarvan met de actie op het veld om terug te vechten Pique . Real Madrid, zei: "Onze beste comeback zal verschijnen in het april 23 nationale derby dag, want Real Madrid altijd op het veld het woord doen." Nu kopen Real Madrid 2016-17, geeft u de grootste korting.
 
Na de overwinning op de Franse ploeg, Real Madrid Pique respecteren buitenspel doelpunt tegen Ramos won de euro, zei hij openlijk dat ze niet graag de waarden van Real Madrid, dat is ook de eerste keer dat de Real Madrid kapitein Ramos antwoordde: " Pique's opmerkingen zal niet de waarden van Real Madrid, team logo te veranderen, evenals de geschiedenis van het kampioenschap. "
 
Bovendien, de Spaanse media zei gisteren, Real Madrid of opmerkingen van de aanklager omdat Pique, maar de "Aspen" van het laatste nieuws, de juridische afdeling van Real Madrid na opmerkingen studie Pique's, besloten om niet te om te vervolgen wegens smaad Pique, dan is de club zal geen juridische stappen ondernemen. Er zijn vele voetbalshirts kind op onze website kunt u meer details te leren.