Headlines

Chelsea ster nooit spijt van het verlaten van Arsenal
Na verlies tegen West Brom, Wenger en Arsenal zijn steeds moeilijker situatie momenteel in de Premier League klassement, hebben ze gleed naar de zesde positie, is de situatie nog steeds vechten vier noodsituatie. Onlangs, één schutter Jiujiang uit aan de voormalige team wond strooien zout - hij is tussen Arsenal en Chelsea een langdurige overdracht soap Ashley had geënsceneerd - Cole. Bij deelname aan een tv-show, Cole sprak over zijn keuze om Arsenal te verlaten, en zei dat hij zou nooit ..
23-03-2017

Voetbalshirts Kopen - Manchester United Voetbalshirts Kind
Manchester United-middenvelder Fellaini eens en super samen, maar hij koos voor een verblijf bij Manchester United. De Belgische middenvelder, de vooruitzichten voor hun eigen nationale team, tijdelijk afstand doen van de mogelijkheid om lid te worden van de Super League.   Fellaini zei: "China is niet mijn prioriteit, maar het volgende wat ik eerlijk gezegd kan niet wie vertellen, als ik naar China om te spelen, dan zou ik niet kunnen later geselecteerd voor de Belgische nationa..
16-03-2017

Voetbalshirts Kopen - Barcelona Voetbalshirts Kind
Barcelona 6-1 om het spel te winnen Barcelona Voetbalshirts Kind voor de comeback (stand / Review), maakte de geschiedenis van de grootste grote comeback protagonist is de Braziliaanse Neymar te voltooien, hij scoorde 2 goals en een penalty, en uiteindelijk besloten om het wonder van de geboorte van de doelen bieden assists. Neymar gaf na het spel dat wordt gespeeld het beste spel van zijn leven.   Neymar zei na de wedstrijd: "Dit is het beste spel dat ik ooit gespeeld, als gevol..
09-03-2017

Voetbalshirts Kopen - Manchester United
Manchester United-coach Jose Mourinho's eerste seizoen kregen ze de League Cup, werd hij ook het eerste team in de geschiedenis van de Rode Duivels voor het seizoen aan een groot toernooi kampioen coach te winnen. Vermeldenswaardig is dat, zelfs nu weinig hoop op de landstitel race, maar in de FA Cup en de Europa Cup, Manchester United zijn de favorieten, als je kan winnen, zal Manchester United de alternatieve Triple Crown geworden. Manchester United generaals Valencia is ervan overtuigd dat..
02-03-2017

Voetbalshirts Kopen - Chelsea 2016-17
Lukaku Everton heeft meer dan drie seizoenen speelde, speelde hij in totaal 153 keer, scoorde 78 doelpunten in Engeland spel om dergelijke efficiëntie, is het voldoende om zijn kracht te bewijzen. Diego deze zomer - Costa is waarschijnlijk van Chelsea weg te gaan, of zelfs deelnemen aan Super League. Vandaag is het Loukakou Conti ogen over Costa vervanging.   In aanvulling op het versterken van de frontlinie, zal Chelsea ook doorgaan met de sterkte van de verdediging in de zomer..
23-02-2017

Voetbalshirts Kopen - Liverpool 2016-17
Liverpool heeft gleed van de tweede plaats in de tabel naar de vijfde, maar Henderson gelooft dat de club is nu op het juiste spoor Voetbalshirts Kopen - Liverpool 2016-17.   "Als spelers, nemen we de verantwoordelijkheid als we het gevoel alsof we onszelf in de steek gelaten, de manager naar beneden en de fans naar beneden," Henderson zei maandag, zoals geciteerd door ESPN.   "Putting in dat de prestaties niet goed te maken, maar het is een begin en een stap in de g..
15-02-2017

Chelsea win een nieuwe houding
Rood en blauw Londense derby, dit keer met de overwinning van Chelsea op het einde, de twee partijen in de eerste ronde van het seizoen en niet opnieuw geënsceneerd drama. Chelsea het dragen van een dominante top team, heeft een nieuwe houding een overwinning behaald. Tactisch en de spelers te spelen, hetzelfde geldt voor later Voetbalshirts Chelsea, ondersteunen Chelsea.   Chelsea dit seizoen, lag een van de voordelen van 13-game winning streak, is het uitgangspunt van die verl..
05-02-2017

Bayern stilstand omkering klant wint
2016-17 Bundesliga winterstop eindigde, voor de eerste 17 eerste wedstrijd, Bayern Voetbalshirts Bayern Munich koude omgekeerd 2-1 in Freiburg, maakte zes rechte Bundesliga creëren zes opeenvolgende seizoenen won de helft van de Bundesliga kampioenschap plaat . Habei Le binnenkort geopend opende de score, Levante equalizer. Wijzer, Franck Ribery helpt de bank lore Levante, Bayern bleef in augustus 2010 (2-0 negatief Kaiserslautern) voor gepromoveerde Bundesliga sinds winning streak (27 strai..
21-01-2017

Messi scoorde 2017 orkaan
Voer 2017, Messi sloeg de eerste klap. Tegen Las Palmas wedstrijd, Messi een nieuw record, de realisatie van de Primera División 19 teams passeren om te doden, terwijl het binden van Raul goedkope voetbalshirts gehouden tegen de 35 La Liga doelpunten opnemen . Op dit moment, Messi is nog steeds onder de gevolgen van een record: continu scoren record. Terwijl in 2013 de Primera voetbalshirts kind División in Messi heeft geschapen 21 opeenvolgende wedstrijden scoorde record, maar zijn rec..
17-01-2017

League Cup is het kampioenschap
Manchester United zal het eerste been thuis tegen Hull City in de League Cup halve finale zijn. Coach Jose Mourinho zei op deze trofee, zal de Rode Duivels volledig te winnen. Mourinho zichzelf en het lot van de League Cup, heeft hij drie keer gewonnen bij Chelsea, maar de League Cup in de reguliere 90 minuten over de bal nooit verloren. Als u verslaan Hull City vanavond, zal Mike Mussina de eerste individuele zege in 20 wedstrijden in de League Cup. "Niet om de League Cup zeggen met ..
10-01-2017

Klaag niet over scheidsrechter Mike Mussina
Het seizoen, en alle andere binnenlandse tegenstander onder druk in het lichaam. De openingsfase van het seizoen, leidde hij Manchester City een keer maakte een tien-game winning streak, die hij lijkt om mensen te laten bij Manchester City voelt kan hetzelfde doen. Toch zal Manchester City moeilijkheden nu het gezicht, zeven punten achter leiders Manchester City heeft een. Premier League concurrentie is zeer fel, zijn er zes teams die betrokken zijn in de titelrace, maar heeft slechts vier Ch..
07-01-2017

Manchester United 2-0 zes rechte wint macht
Manchester United bijna 15 keer tegen West Ham slechts een negatieve veld, verwierf de resterende 14 wedstrijden 8 overwinningen, zes trekt; bijna 16 competitie ontmoet slechts een negatieve één veld, en de resterende 11 overwinningen en vier gelijke spelen. Maar West Ham laatste vier league wedstrijd tegen Manchester United 1 win, 3 gelijke spelen en blijven ongeslagen. De strijdende partijen in 41 wedstrijden in de Premier League, West Ham United 5 overwinningen, 11 gelijke spelen en 25 v..
03-01-2017