Voetbalshirts Kopen - Manchester United Voetbalshirts Kind

16-03-2017 0
Manchester United-middenvelder Fellaini eens en super samen, maar hij koos voor een verblijf bij Manchester United. De Belgische middenvelder, de vooruitzichten voor hun eigen nationale team, tijdelijk afstand doen van de mogelijkheid om lid te worden van de Super League.
 
Fellaini zei: "China is niet mijn prioriteit, maar het volgende wat ik eerlijk gezegd kan niet wie vertellen, als ik naar China om te spelen, dan zou ik niet kunnen later geselecteerd voor de Belgische nationale ploeg .." Manchester United Voetbalshirts Kind Fellaini vooruitzichten voor hun eigen nationale team, geen lid van de Super League vorige maand, maar zijn toekomst is nog steeds mogelijk om naar China om te spelen. Er werd gemeld dat hij en de Ultra recht op gezondheid club bij elkaar.
 
Dit is niet de eerste keer dat Fellaini dicht bij Voetbalshirts Kopen Manchester United te verlaten vorige zomer, Fellaini Manchester United een keer hun vooruitzichten wanhoop, hij wilde de Rode Duivels te verlaten, maar Mourinho laat hij zijn gedachten te veranderen. Fellaini zei: "Ik denk dat Mourinho is een geweldig persoon, als je probeert om te gaan werken, zal hij je niet in de steek, zal hij de spelers te beschermen, zal ik nooit vergeten."
 
"Toen de coach Van Gaal toen hij zei tegen mij: 'Je kunt blijven, maar je bent niet mijn eerste keuze, niet mijn tweede keus, zelfs niet mijn derde keuze.' Dus, ik wil het verlaten van Manchester United, maar na een paar weken, zijn de dingen veranderd, Mourinho gaf me een oproep voor en na de start van de Europa Cup, zei hij tegen me: 'niet gaan, zou ik ook verwachten dat jij,' I Mu Mourinho heeft een goede relatie. "