Voetbalshirts Kopen - Chelsea 2016-17

23-02-2017 0
Lukaku Everton heeft meer dan drie seizoenen speelde, speelde hij in totaal 153 keer, scoorde 78 doelpunten in Engeland spel om dergelijke efficiëntie, is het voldoende om zijn kracht te bewijzen. Diego deze zomer - Costa is waarschijnlijk van Chelsea weg te gaan, of zelfs deelnemen aan Super League. Vandaag is het Loukakou Conti ogen over Costa vervanging.
 
In aanvulling op het versterken van de frontlinie, zal Chelsea ook doorgaan met de sterkte van de verdediging in de zomer te verbeteren, terwijl het versterken van Conti goal was zijn Juventus Jiujiang Bonucci. Chelsea Juventus verdediger Bonucci zal concurreren in deze zomer. De Conti Jiujiang, Juventus en het Italiaanse nationale team die hebben Chelsea 2016-17 gewerkt en Conti. Hij wordt ook beschouwd als de huidige voetbal, een van de bovenste fase is.
 
Bonucci 1 meter lang en 90, 29 jaar oud, een tijd waarin verdediger gouden eeuw. In de afgelopen zeven seizoenen, hij is de belangrijkste verdediger van Juventus. Zo vroeg afgelopen zomer, zal Chelsea Bonucci worden beschouwd als de nummer een doelwit signeersessies, de Blues maar uiteindelijk niet te doen, zodat hij gegraven. Dit seizoen, en had Bonucci Juventus coach Allegri in een argument, dus hij zal waarschijnlijk Juventus vertrekken deze zomer, waardoor Chelsea aan de hoop van de ondertekening van hem te zien Juventus 2016-17.