Voetbalshirts Kopen - Barcelona Voetbalshirts Kind

09-03-2017 0
Barcelona 6-1 om het spel te winnen Barcelona Voetbalshirts Kind voor de comeback (stand / Review), maakte de geschiedenis van de grootste grote comeback protagonist is de Braziliaanse Neymar te voltooien, hij scoorde 2 goals en een penalty, en uiteindelijk besloten om het wonder van de geboorte van de doelen bieden assists. Neymar gaf na het spel dat wordt gespeeld het beste spel van zijn leven.
 
Neymar zei na de wedstrijd: "Dit is het beste spel dat ik ooit gespeeld, als gevolg van deze geschiedenis in de wedstrijd, want mijn doel, want ik was op het niveau van het team is erg goed, ik ben heel veel. gelukkig zijn. "Neymar is nu het team is vol vertrouwen:" Als voordat het spel, denk ik dat we kunnen achterhalen, ik nu nog meer. we wisten voordat dit team iets kan doen, kan elk inhalen spel. wij zijn ervan overtuigd dat onze spelers, ik geloof dat ons team, kunnen we alles doen. "
 
Voor de mentaliteit van het spel, Neymar zei: "We hebben het spel in Parijs verloren en we spelen vandaag de dag mentaliteit is niet verantwoordelijk, we zijn blij met een druk trap, die we nodig hebben Voetbalshirts Kind om te spelen met de bal, ik denk dat we bal team bewust zijn van deze. de eerste week na het verlies in Parijs is heel moeilijk, maar nadat we weer ons beste voetbal, vanaf het begin van de tweede week begonnen we kijken er naar uit. "
 
Tot slot vraagt ​​hij of Messi vragen zullen vernieuwen, Neymar zei: "Leo zal zeker worden verlengd."