Manchester United voetbalshirts kind

06-04-2017 0
Met de overwinning Arsenal, Manchester United ging terug naar de eerste zes Premier League klassement, rekening houdend met de moeilijke resterende schema en de druk van Manchester United twee-baans operaties, heeft de vooruitzichten voor de top vier teams strijden om de Premier League is een zeer slechte kijken. Britse media, "zon" Manchester United de competitie neergang wijst op de verantwoordelijkheid van de coach Jose Mourinho, aldus de krant Mike Mussina is nog steeds niet gevonden een geschikt systeem en tactisch te spelen, hij publiekelijk veel kritiek van Manchester United-spelers, en nooit zelfreflectie ook. Koop Manchester United voetbalshirts kind, om hen te steunen.
 
Everton gelijkspel thuis door vier grote schade aan de voormalige Manchester United hopen om te concurreren. Hoewel de Rode Duivels tot nu toe sinds oktober vorig jaar, blijft ongeslagen in de competitie, maar als gevolg van slechte aanvallende team, zij geen vooruitgang in het klassement.
 
Manchester United nog steeds gerangschikt buiten de vier aan de voorkant, heeft Mourinho publiekelijk bekritiseerd Mkhitaryan, de Marshall en Luke Xiao. Kan duren 29 Premier League wedstrijden, heeft Mourinho 24 van de Manchester United-spelers, 17 van hen speelde een paar meer dan 15 keer uitgegeven. Misschien is dit een zeer sterk bewijs, Mourinho nog steeds niet zijn beste line-up te vinden. In 29 wedstrijden, heeft Mourinho niet veranderd slechts drie keer starten. Koop nu voetbalshirt bedrukken, geeft u de grootste korting.